Velkommen til BørneBasket Odense!


Vi er en basketballklub for børn i hele Odense i alderen 3-13 år. Vores grundprincip har fra klubbens start i 2016 været at rykke foreningslivet tættere på børnene og derved give endnu flere børn mulighed for at gå til basketball. Derfor har vi spredt os geografisk i byen, så der er træningsmuligheder tæt på, for så mange som muligt!

Klubben byder velkommen til alle børn uanset basketballforudsætninger. Det vigtigste er, at det er sjovt at bevæge sig gennem basketball.

I alt, hvad vi gør, bestræber vi os på at efterleve klubbens værdier:
Glæde - Fællesskab - Bæredygtighed - Innovation - Rummelighed.


Træn så meget, som du vil!
Som medlem i BørneBasket Odense har du mulighed for at træne næsten alle dage i ugen. Med et standardkontingent, må du nemlig træne med på alle klubbens hold (med undtagelse af United-holdene). Der skulle altså være rig mulighed for at brænde al basketball-energi af i løbet af ugen.

Her på vores hjemmeside kan du finde oplysninger om klubben, om de forskellige hold, kontingent, træningstider, klubkalender og meget mere. Hvis du alligevel mangler svar på nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen nederst på siden.

Vi glæder os til at se jer alle under kurven!


Tilmeld gratis prøvetræning

Kom og vær med i et fantastisk fællesskab. 

Se vores prøvetræninger her!

Skriv til os:

Hvis du mangler svar på dit spørgsmål, så skriv til klubkoordinator Anne Grønhøj: